Onze Man bij 'De madammen' van Radio 2: Cathérine Vandoorne, Britt Van Marsenille en Anja Daems

, door (jdn)

de madammen 1200
© Anton Coene

'Sommige luisteraars vinden dat we te veel gibberen: 'Jullie komen precies klaar'' –'Onzin. Mijn klaarkom geluid is he-le-maal anders'

‘De grootste familie’: zo luidt de baseline van de zender, en wanneer de drie dames voor onze fotograaf poseren, speelt het promodeuntje spontaan in mijn hoofd. Zoals zussen die elkaar al jaren kennen, nestelen ze zich knus rond hond Puck op de sofa. Denk er nog een kleuter op een driewieler bij en het tafereel mag de Gezinsbondfolder in. De drie dames zijn hartsvriendinnen, al voel je dat de band tussen Cathérine en Anja nog nét iets steviger is. Zij stonden tien jaar geleden met Ilse Van Hoecke aan de wieg van ‘De madammen’. Britt kwam er pas in 2015 bij en staat bij het begin van ons gesprek nog in de file. Ideaal om het met de anciens even over de pioniersjaren te hebben.

HUMO Wat herinneren jullie je nog van de start?

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan