Koppensneller Herman Brusselmans: 'Bart De Pauw'

, door (herman brusselmans)

'Bart De Pauw is zo geil als twee beren die flamoezen zitten te smeren'

Ik zou gerust een sms kunnen sturen naar Danira Boukhriss Terkessidis, Véronique De Kock, Élodie Ouédraogo, An Lemmens, Dalilla Hermans, Olga Leyers, Billie Leyers, Ella Leyers, Dorien Leyers, Dina Tersago, Fleur van Groningen, Lize Spit, enige leden van het meisjeskoor Scala, de zangeres van Intergalactic Lovers, Eva De Roo, Siska Schoeters, Elke Pattyn, Valerie Van Peel of Heleen Debruyne, en in die sms zou geschreven staan: ‘Ik wil met je neuken.’ Maar zo’n sms schrijven en versturen, nee, dat doe ik niet. Ten eerste: ik neuk alleen met m’n verloofde Lena. Ten tweede: de kans is groot dat enkele of alle van de genoemde tuttebellen antwoorden: ‘Ik wil ook met jou neuken’, en dan krijg ik ze aan m’n vel. Sommigen zullen me niet meer met rust laten en me beginnen te stalken. Waar moet ik als man heen met klachten over seksuele en andere intimidaties?

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan