Eeuwig spits Jan Mulder: 'België - Mexico'

, door (jan mulder)

Eeuwig spits Jan Mulder: 'Jan Mulder'

'De uitvoerders faalden tegen Mexico, niet Het Systeem'

De laatste Rode Duivels-wedstrijden van dit jaar zitten erop. Tegen Mexico werd 3-3 gelijkgespeeld, van Japan met 1-0 gewonnen, maar beter dan tegen Mexico was het spel niet. Conclusie na de oefenweek: ‘Het systeem deugt niet.’ Volgens Kevin De Bruyne dan. Thomas Meunier beoordeelt het systeem als goed. Wat vindt bondscoach Martínez?

Hij zit naar eigen zeggen in een leerproces, bestudeert de videobanden. U, fans en volgelingen, leken en liefhebbers van het interessante onderwerp, proberen de geheimen van het systeem natuurlijk ook te doorgronden. Mocht u mee willen prakkiseren over het systeem waarmee België het best wereldkampioen kan worden, dient u te weten dat u verzeilt in een maatschappij, genoemd Het Systeem, waar de kenners de liefhebbers weghonen met vage bewijzen en denigrerende glimlachjes. Voor een solide verdediging in het wespennest is het diploma Oefenmeester aan te bevelen.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan