Eeuwig spits Jan Mulder: 'Patrick De Koster'

, door (jan mulder)

Eeuwig spits Jan Mulder: 'Jan Mulder'

Patrick De Koster is de agent van Kevin De Bruyne die met Manchester City onderhandelde over de verlenging van Kevins contract. Het kon vorige week worden getekend. De pupil van De Koster gaat de komende vijf jaar 350.000 euro per week verdienen. In gunstige tijden kan dat bedrag oplopen tot 440.000. Schitterend onderhandeld, Patrick.

O ja, bij winst in de finale van de Champions League is er voor Kevin een extra premie bedongen van 1.800.000 euro. Bart Lagae van Het Nieuwsblad vloog naar Engeland en schreef een artikel over de werkwijze van De Koster. ‘In een strandbar krijgt hij plots telefoon uit Italië. Het Napolitaanse station Radio CRC hangt aan de lijn en vraagt hem uit over zijn poulain. Op de vraag wat De Bruynes transferwaarde is, werpt De Koster een lijntje uit.

‘Geen idee, maar als je ziet hoeveel Neymar en Mbappé hebben gekost, kan je je er wel iets bij voorstellen.’ Uit ervaring weet De Koster dat zijn woorden zullen worden opgepikt in Engeland.’ Een lijntje uitwerpen? Woorden laten oppikken? Dat doe je toch als Dendoncker, een coming man, je cliënt is en niet De Bruyne, de absolute sterspeler met heel Engeland aan zijn voeten?

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan