Feestjes met beestjes: hoe dierenliefde gelukkig en gezond maakt (2): 'Toen mijn varken bronchitis had, zong ik slaapliedjes voor hem'

© Filip Naudts

, door (kd)

Lees ook het eerste deel met o.a. Saartje Vandendriessche, Sammy Mahdi en Ben Weyts

Els Pynoo: ‘Haan in mijn oksel’

Midden maart komt de nieuwe Vive La Fête-plaat uit, maar als Els Pynoo niet samen met wederhelft Danny Mommens op het podium staat, laat ze zich de liefde van haar dieren welgevallen op haar boerderij in Olsene.

ELS PYNOO «We hebben twee paarden, drie pony’s, één ezel, twee honden, vier katten, twee zwanen, drie ganzen, een twintigtal kippen en twee vissen. We krijgen tijdens het jachtseizoen ook vaak bezoek van wilde eenden: net alsof ze op ons erf komen schuilen omdat ze weten dat hier niet op hen wordt geschoten (lacht).

»Ik zie al mijn beestjes even graag. Als ik ’s avonds de stallen ga sluiten, zeg ik ze uitgebreid gedag: ‘Slaapwel! Tot morgen!’ En nog eens in ’t Engels, voor degenen die geen Nederlands kennen (lacht).

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan