Koppensneller Herman Brusselmans: 'Yannick Carrasco'

, door (hb)

De matig getalenteerde voetballer Yannick Carrasco, die naar het schijnt meer tattoos op z’n gat heeft dan Tanja Dexters orgasmes terwijl ze op een fiets zonder zadel over kasseien rijdt, is getransfereerd van Atlético Madrid naar de Chinese kutclub Dalian Yifang FC. Verschillende zogenaamde Europese topspelers, onder wie een andere Belg, Axel Witsel, gingen hem voor.

Zowel deze spelers als heel hun entourage, bestaande uit managers, raadgevers, bodyguards, vrienden en kennissen, tante Sonja en de styliste die hun schaamhaar in figuurtjes moet scheren, beweren bij een dergelijke gelegenheid dat hun poulain ‘het niet voor het geld doet.’ Nee, natuurlijk niet, je krijgt bij zo’n Chinese club weliswaar ongeveer 50.000 euro per dag uitbetaald, maar nee hoor, daar doen ze het niet voor. Het gaat om heel wat anders, namelijk om ‘de uitdaging’, en om de kwaliteit van de club waarnaar ze verkassen.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan