Kid van zijn tijd: met Ludo Mariman naar de punkexpo in Charleroi

, door (kv)

mariman

Enkele quotes van Ludo Mariman:

  • Ludo Mariman «Je kan je dat nu niet voorstellen, maar ik heb het nog meegemaakt dat ik niet bediend werd om hoe ik eruitzag. De eerste keer dat ik werd tegengehouden, was aan de Zoo van Antwerpen. Ik stak het Astridplein over, en de rijkswacht hield me tegen - overdag.

    »Gewoon omdat ik een hondenhalsband droeg, een leren vest, ik piekhaar had en die sleutel in mijn oor had. Ik moest mijne pas laten zien, en toen gingen ze van: ‘Aaah, die van The Kids!’

    »Of dat optreden in - denk ik - Aarschot: we kwamen daar aan, en een brandweerwagen en een politiecombi stonden al klaar. Overdreven, natuurlijk. Maar het punt is: toen kon je nog choqueren. Nu kan je nergens meer mee choqueren. Alle boekhouders hebben piekhaar (lacht)

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan