Magali Campos Olave, de vrouw van Gouden Schoen Matias Suarez

, door (ssl)

magali campos

Niet dat Magali Campos Olave (23) erop had gerekend, maar toch: na haar optreden op het Gala van de Gouden Schoen kreeg ze haast meer aandacht dan haar man Matias Suarez — de winnaar van de Gouden Schoen en de nieuwe prins van Anderlecht, nota bene. 'Ik kreeg wel telefoon van zijn Argentijnse manager. Hij zag het al voor zich: voor Mati een nieuw contract, en eentje voor mij bij een plaatselijk platenlabel. Twee artiesten voor de prijs van één. Ik heb hem vriendelijk doch kordaat bedankt voor het aanbod.'

Enkele quotes

  • HUMO Heb je een plan om in België als zangeres door te breken?

    Suarez «Weet je, ik ben voor Mati naar België gekomen. Mijn carrière had ik opgeborgen - als we in Argentinië op vakantie zijn, treed ik nog weleens op, maar dat is voor de lol. Maar nu, na dat optreden op de Gouden Schoen, ben ik erover beginnen nadenken: Mati heeft zijn draai gevonden, onze dochter Halona is vier en gaat naar school, ik zou opnieuw tijd in mijn eigen carrière kunnen steken. Maar concreet is het nog niet, hoor.»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan