Humor

'Sociaal incapabele Michiel': the making of (filmpje)

Gisteren kon u nog een laatste keer grinniken om de anarchistische humor van 'De ideale wereld', maar nu is er eilaas voor onbepaalde duur een eind gekomen aan de stroom briljante baldadigheden op uw tv-scherm. Met de smoelwerken van Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer bent u ondertussen bekend, maar welk heerschap schuilt er eigenlijk achter de animatiefilmpjes van 'Sociaal incapabele Michiel'?

Bekijk het filmpje

Humor

Verzin de tekstballon

‘De ideale selfie’ - ingrediënten: zwijnerij, een viespeuk en een smeerpoes - klokte uiteindelijk af op maar liefst 7290 likes en deed het daarmee beter dan de selfies van voornoemde smeerpoes Thielemans. Winnaars! Al zaten de kapoenen volgens Braap gewoon in de chocopot te graaien - snoepers! Wat spookt die andere snoeper rechts volgens u uit in uitheemse oorden?

Naar de nieuwe opgave.

Tv en film

Dumb Ways to Die (Game of Thrones)

Het 'Game of Thrones'-seizoen is weer begonnen en parallel daarmee stijgt ook het aantal complottheorieën en 'GoT'-filmpjes op het internet. Ideaal gespreksmateriaal voor tijdens de werkuren. Uw baas, ongetwijfeld ook een diehard 'GoT'-fan, knijpt vast een oogje dicht als u uw bureaustoel weer eens tot troon ombouwt of een altaar opricht voor Theons penis.

Bekijk het filmpje
Humo cover Neem een
abonnement
op Humo