Humor

Verzin de tekstballon

Was Evil Superstars vroeger een landerig balorkestje, dan belooft het straks op Pukkelpop in de nieuwe bezetting zwijnerig te rocken – dat wordt een rider vol royale hoeveelheden drank en dope. Misschien krijgt lezer Pietje Puk ook wel een neut. Over neuten gesproken: verzint u wat geestigs bij de foto van de elegante balgoochelaar die vorige week plots opdook op training bij AA Gent? 

Naar de nieuwe opgave.

Humor

30 amusante Facebookposts (fotospecial)

U kent ze vast ook: mensen die het nodig vinden om u via allerhande sociale media op de hoogte te houden van welk eten ze precies in hun mond stoppen, wat voor ongein hun kroost nu weer heeft uitgespookt, en meer van dat saais - en dan nog het liefste om de tien minuten. Met wat geluk heeft u echter ook enkele échte vrienden op Facebook, die tegen geestdodende statusupdates ten strijde trekken en ronduit onnozele of geniaal grappige dingen posten. Zoals de sujetten van deze fotospecial:

Bekijk de fotospecial

Filmpjes

Bekijk de nieuwe trailer van 'Pixels'

‘Pixels’ kort samengevat: Aliens sturen Pacman en andere 8-bitcreaturen naar de aarde om de mensheid aan te vallen. Klinkt vergezocht? Hm, na ‘Iron sky’ (nazi’s op de maan!) kijken we niet meer op van wat er in Hollywood van de band rolt. Regisseur Chris Columbus – die van ‘Home Alone’ en de eerste twee 'Harry Potter'-films – draaide een hersenloze actiekomedie met moordzuchtige videogamefiguurtjes. Peter Dinklage  – Tyrion Lannister in 'Game of Thrones' – is ook van de partij en dat is altijd wel een goeie reden om te kijken.

Bekijk de trailer
Humo cover Neem een
abonnement
op Humo