Cremation Solutions

16869_link_16869_large.jpg

In onze serie Nee, Nee, Nee! NEE, Heb Ik Gezegd: ieder bedrijf dat de term 'solutions' in de bedrijfsnaam voert is sowieso evenzeer te vertrouwen als een time share in Libanon, u aangesmeerd door Pierre Chevalier, maar een firmanaam als Cremation Solutions doet de wenkbrauwen toch net dat tikkeltje meer fronsen.

En terecht, zo blijkt: via hun site cremationsolutions.com kan men een urne bestellen in de - griezelig gelijkende - vorm van des aflijviges hoofd, zodat hij een beetje in zichzelf wordt bewaard. 'Tommorow's Traditions' is hun slogan, alsof we met z'n allen binnen afzienbare tijd creepy hoofden van overleden dierbaren op het dressoir zullen hebben staan. Bovendien met handige schedelschroefdop zodat, wanneer er weer eens geen asbak binnen handbereik is, we onze Gitanes kunnen aftippen in opa's stoffelijk overschot.

(pdw)

Url: http://www.cremationsolutions.com/

Humo 3598 18/08/2009

Dit artikel verscheen in:

HUMO van dinsdag 18 augustus 2009

Lees alle reportages

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan