Vulva Love

17201_link_17201_large.jpg

Best mogelijk dat het vrouwelijke geslachtsorgaan de voorbije eeuwen een beetje stiefmoederlijk behandeld werd, maar persoonlijk vinden wij dat de vagina na het verzamelde oeuvre van Goedele Liekens, ontelbare uitvoeringen van 'De Vagina Monologen' en de sliploze uitstapjes van de Britneys en Lindsays van deze wereld méér dan voldoende in ere werd hersteld.

Op de feministische webshop Vulva Love vinden ze blijkbaar dat één en ander nog meer in de bloemetjes kan worden gezet, want u koopt er handgemaakte stoffen maandverbanden met leuk motiefje, juwelen en kussens in de vorm van vagina's en 'I love my vagina'-koffiemokken. Eén kist wijn van een goed jaar voor de collega die mét vulvahanger op de redactievergadering verschijnt!

(bov)

Url: http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5868184

Humo 3609 02/11/2009

Dit artikel verscheen in:

HUMO van dinsdag 3 november 2009

Lees alle reportages

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan