Everything I Do Is Wrong

20252_link_20252_large.jpg

Welaan, volgens de nieuwe Got Milk?-campagne op Everything I Do Is Wrong verzacht melk de symptomen van PMS. Op de site komt u niet alleen alles te weten over 't gevreesde symptoom en de remedie, u kunt er ook posters met slogans als 'I'm sorry I listened to what you said and not what you meant' of 'We can both blame myself' downloaden en de hulp inroepen van applicaties die u meelijwekkende puppy eyes geven ('give yourself a face that's hard to stay mad at'), alternatieven suggereren voor de talrijke woorden die weleens in het verkeerde keelgat zouden kunnen schieten en personaliseerbare 'Sorry'-video's met kittens samenstellen. Voor het overige zoveel mogelijk zwijgen, en voortaan komt u de meest kritische momenten zonder kleerscheuren door.

Url: http://www.everythingidoiswrong.org

Humo 3701 09/08/2011

Dit artikel verscheen in:

HUMO van dinsdag 9 augustus 2011

Lees alle reportages

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan