De Nachten 2009

, door (kt)

18688_nachten-186.jpg

Meer literatuur nodig? Komt voor de bakker: Robert 'Alleen maar nette mensen' Vuijsje, Ivo Victoria (zie de bespreking in Boekenbal!), Hilde Keteleer en Joost Vandecasteele zullen voorlezen uit hun respectievelijke debuutromans.

De Nachten trekt ook voor het eerst de kaart van de striproman en laat Reinhard Kleist (bekend van 'I see a darkness', zijn uitstekende biopic over Johnny Cash), Posy Simmonds, Andy Riley (bekend van 'De Zelfmoordkonijntjes' in Humo), Marc Legendre en inktbroeders Brecht Evens en Randall.C op u los.

De rest van de beats, riffs & riedels komen uit de kokers van Absynthe Minded, Efterklang, Guy Van Nueten, Lyenn (Brusselaar die onlangs in de studio zat met Marc Ribot), Customs (stellen hun debuutplaat voor), Fixkes, het Antwerpse artfunkfenomeen Monky Pussy (kregen op hun onlangs verschenen EP versterking van Luc Tuymans), Ansatz der Maschine, Kyteman's Hiphop Orkest, Tartufi en Three Trapped Tigers.

Voor meer info en voortreffelijke Bockwurst: www.denachten.be.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan