Bert van het concert: The love below presents remembering Prince

, door (ss)

remembering Prince

Om te beginnen is de organisator en host Nathan Ambach aka N8N, die solo niet op z’n smoel gaat als hij zich aan soul en funk waagt, en die bovendien twee after shows van Prince hielp organiseren en dus het morele recht heeft om dit avondje te organiseren.

Bovendien zijn z’n gasten ook overwegend potent en funky: de Bobby James Family scoorde eerder al met valabele tributes aan d’Angelo (alleen een durver waagt zich daaraan) en U-Gene is ook capabel.

Gooi er nog een veejay en een handvol deejays bovenop en je hebt een feestje dat op z’n minst de sfeer en de geest van Paisley Park kan oproepen. Ik hoop dat ze voldoende gerepeteerd hebben en dat ze in tegenstelling tot sommige BV’s die zich bij Radio 1 aan Prince vergrepen niet ten onder gaan aan overmoed.

Meer informatie: thelovebelow.be en het Facebook-event

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan