Maak kennis met de jury van Humo's Rock Rally 2016:
deze onkreukbare 7 deskundigen kiezen zondag de winnaar

, door (wdo)

Kijk zondag naar de finale van Humo's Rock Rally via de livestream!

Stijn Meuris

Ex-winnaar met Noordkaap in 1990 - vóór Gorki - Stijn Meuris bijt de spits af. Betere credentials afleveren voor een plekje in de jury? We dagen u uit..

meurs

Philip Bosschaerts

Frontman van die andere ex-winnaar Mintzkov - troefden in 2000 Admiral Freebee af - Philip Bosschaerts waakt al vanaf de preselecties mee over de gang van zaken.

philip

Eppo Janssen

Eppo Janssen is een gerenommeerde muziekverslaafde. Omdat daar geen antidotum voor bestaat, zetelt hij met recht en rede in de Rock Rally-jury. Nevenactiviteiten bevatten muzieksamensteller bij Studio Brussel en Chief Executive Programmator bij Pukkelpop.

eppo

Kurt Overbergh

Kurt Overbergh is artistiek directeur van de Ancienne Belgique, en bijgevolg uitstekend geplaatst om te oordelen over het al dan niet welsmaken van de muzikale fratsen van jonge bands.

kurt

Humo stuurt uiteraard ook zijn eigen knappe koppen

Hielden eveneens een oogje in het zeil: Humo-journalisten Jurgen Beckers, Katia Vlerick en capo di tutti capi van de muziekindustrie, Humo-ancien Pascal Despreeuw.

En uzelf natuurlijk: stem op uw favoriete finalist win een tablet!

Dit is de jury die de eerste 100 bands selecteert:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan