Whispering Sons wint Humo's Rock Rally 2016,
Delta Crash is de publiekslieveling! (video)

© Tom Abeloos

, door (kve)

Op een meer dan eervolle tweede plaats eindigen de 16-jarige hiphopers Rewind Productions, en op de derde plek heerst de genaamde Dirk.! Vergeet ook jullie zelf niet op de borst te kloppen want jullie waren een heerlijk publiek - in de zaal, tijdens de voorrondes èn op onze livestream. Voor u was het overigens glashelder: Delta Crash wint Lenovo's Publieksprijs!

Bekijk ook de video's van:
de prijsuitreiking van Humo's Rock Rally 2016 
de winnende set van Whispering Sons

Whispering Sons is nu al zeker van een plaats in de eeuwigheid, en met deze overwinning zichzelf voegend in het eindeloos lange lijstje van grootheden uit de Hall of Fame van Humo's Rock Rally. Daarmee zijn ze in het goede gezelschap van onder meer Das Pop, dEUS, Milow, Goose, Jasper Erkens, Novastar, Noordkaap, Hickey Underworld, Steak Number Eight, Mintzkov, Evil Superstars, School is Cool, Admiral Freebee, Absynthe Minded, Compact Disk Dummies en Warhola!

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan