Wat u kan verwachten van het nieuwe één-programma 'Spoed 24/7' (filmpje)

, door (lt)

Wat één allemaal in de aanbieding heeft voor het najaar, kon u de afgelopen dagen lezen. Wij kijken vooral uit naar de gloednieuwe docureeks ‘Spoed 24/7’: geen goedkoop re-enactment programma, wel een greep uit de vele verhalen die er op de spoeddienst te rapen vallen. In het UZ Leuven werden maar liefst 60 camera’s geplant, waardoor u het gevoel krijgt een ware vlieg op de muur te zijn. Een greep van wat u kan verwachten in het filmpje. 

Lees ook:

- Onze Man op de spoedafdeling: 'Slachtoffer of dader: ik kijk niet naar de persoon, wel naar de kwetsuur. Pas achteraf denk ik: 'Klootzak''

- Onze Man op de spoedafdeling, deel 2: 'Wij komen overal, en altijd onverwacht, en dan zie je hoe lelijk het leven kan huishouden'

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan