Project Axel

TIP
VIER|

Realityreeks (2017) waarin Axel Daeseleire Antwerpse daklozen via een intensief traject helpt om hun leven weer op de rails te krijgen
(2017, BEL, 60 min)

HD

Axel Daeseleire helpt enkele daklozen die reeds aanzienlijke tijd op straat leven in en rond Antwerpen. Zij zullen maandenlang beroep kunnen doen op een gespecialiseerd team hulpverleners en begeleiders. Samen met hen stippelen ze een intensief traject uit om zo te ontsnappen uit hun acute armoedesituatie. Ze krijgen ook financiële steun, 10.000 euro om precies te zijn, om hun leven weer op de rails te krijgen.

Waarom kijken?

Nieuw programma - een Vlaamse versie van de Nederlandse format 'The Amsterdam Project - dat nogal wat stof deed opwaaien toen bekend raakte dat de daklozen 10.000 euro kregen.

Seizoen 1, aflevering 1

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan