Inception

TIP
FILM
VIER|

Amerikaans-Britse sf-thriller (2010) van Christopher Nolan
(2010, USA, 170 min)

HD

Dom Cobb is een extractor. Hij steelt waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen wanneer hun brein zich in een kwetsbare droomstaat bevindt. Zijn vaardigheden hebben van hem een gewilde bedrijfsspion gemaakt, maar hebben hem ook zware persoonlijke verliezen gekost. Een nieuwe cliënt geeft hem de kans om met een schone lei te beginnen, maar dan moet hij eerst het onmogelijke klaarspelen - precies het omgekeerde van wat hij tot nu toe deed: een idee in iemands hersenen inplanten...

Waarom kijken?

Een adembenemend visueel spektakel met een ingenieuze plot waarin de muur tussen fictie en werkelijkheid aan flarden wordt getrokken. De soundtrack van Hans Zimmer zette de standaard voor de moderne filmmuziek. Won vier Oscars, waaronder die voor de beste visuele effecten.

Credits

Leonardo DiCaprio (Dom Cobb)
Joseph Gordon-Levitt (Arthur)
Ellen Page (Ariadne)
Tom Hardy (Eames)
Ken Watanabe (Saito)
Christopher Nolan (regisseur)

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan