Op de man af

TIP
één|

Realityreeks (2018) waarin Saartje Vandendriessche het elke week opneemt tegen een man in een sportieve uitdaging die hij mag kiezen.
(2018, BEL, 50 min)

HD

Aan hoge snelheid tegen andere auto's aanbotsen of zelf geramd worden, dat leek Rik Verheye de ideale uitdaging. Hij daagt Saartje uit om deel te nemen aan het WK Bangerstox, een tak van de autosport waarin botsen is toegestaan en klappen krijgen onvermijdelijk is. De opdracht lijkt simpel: om ter eerst de finishlijn halen. Al is het maar de vraag of de finish halen mogelijk is, wanneer je omringd bent door 38 professionele 'botsers'. Tijdens de trainingsweken loopt het al goed mis voor Saartje wanneer ze aan hoge snelheid, op een glad circuit, recht tegen een muur knalt.

Credits

Saartje Vandendriessche (presentator)

Bangerstox
Seizoen 1, aflevering 1 van 8

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan