Exodus (reeks 2) - Our journey continues, deel 3

DOCU
Canvas|

Documentaire

HD

Britse reportagereeks (BBC, 2017) over de vluchtelingencrisis aan de hand van enkele portretten van vluchtelingen die op hun eindbestemming zijn aangekomen of nog onderweg zijn. In een Grieks kamp proberen Nazifa en Latif geld bijeen te krijgen om naar Duitsland te trekken. Maar, ze kunnen maar één iemand laten vertrekken. Nazifa is 6 maanden zwanger. Dus hopen ze dat zij de meeste kansen heeft om asiel in Duitsland te krijgen. Maar dat betekent wel dat ze haar man en twee kleine kinderen moet achterlaten. Ondertussen in Duitsland settelen Isra'a en haar familie zich in hun nieuwe leven. Maar het Europa dat hen heeft verwelkomd is veranderd. Extreemrechts komt overal op, dus is het moeilijker dan ooit om internationale grenzen over te steken. Mussa is na een lange reis uit Guinea in Marokko aangekomen.

Exodus: Our Journey Continues (2/3)
Aflevering 3

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan