Louis Theroux: Dark States

DOCU
Canvas|

Britse documentairereeks (2017) waarin Louis Theroux drie Amerikaanse steden bezoekt waarin de samenleving ontwricht wordt door drugs, prostitutie of geweld.
(2017, GBR, 60 min)

HHD

Houston is de op drie na grootste stad van de VS en het is het belangrijkste kruispunt van mensenhandel in Noord-Amerika. Naar schatting één op de vijf slachtoffers van mensenhandel wordt via Houston verhandeld. De meesten onder hen belanden vervolgens in de seksindustrie. Louis probeert zich een beeld te vormen van de verhouding tussen prostituee en pooier en hij wil weten wat er deze vrouwen van weerhoudt om ermee te stoppen. Daarnaast komt hij in contact met mensen die er hun werk van hebben gemaakt om de vrouwen uit de handen van hun pooiers te halen.

Credits

Louis Theroux (presentator)

Trafficking Sex
Aflevering 2 van 3

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan