Taboe

TIP
DOCU
één|

Humaninterestreeks (2018) waarin Philippe Geubels het taboe rond bepaalde onderwerpen met humor en relativering probeert te doorbreken
(2018, BEL, 60 min)

HD

Ken (37), Hendrik (23), Manon (20) en Thibaut (30) logeren een week in het vakantiehuis van Philippe Geubels in Westouter. Ze hebben een fysieke beperking waardoor ze vaak worden aangestaard, nagekeken en behandeld alsof ze ook mentaal niet meekunnen. Philippe steekt hen een hart onder de riem en brengt op het einde van de week een comedy-set in NTGent over het bewuste thema.

Waarom kijken?

Philippe Geubels palmt de begeerde zondagavond op Eén in met een mix van human interest en comedy. Het is niet de bedoeling om te bruuskeren, wel om met humor en relativering bepaalde taboes uit de wereld te helpen.

Mensen met een fysieke beperking
Aflevering 1 van 9

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan