Temptation Island

Deel
TIP
VIJF|

Realityshow waarin vier koppels hun relatie en hun grenzen testen op een exotisch eiland
(2018, BEL, NLD, 50 min)

HD

De ingrediënten van 'Temptation Island' zijn onveranderd: twee Nederlandse en twee Belgische stellen zijn klaar voor het avontuur van hun leven. De koppels wagen zich op een paradijselijk eiland aan de ultieme relatietest. Ze reizen naar Thailand, waar ze 15 dagen lang gescheiden zullen leven van hun partners in twee luxeresorts vol bloedmooie en wellustige vrijgezellen. De koppels hebben slechts één doel: bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. De vrijgezellen moeten ervoor zorgen dat de geliefden zich overgeven aan de 'temptation'. Bij het kampvuur krijgen de koppels beelden van elkaar te zien. Welke afspraken worden verbroken? Slaat de verleiding genadeloos toe? En wie doorstaat de ultieme relatietest?

Credits

Annelien Coorevits (presentator)
Rick Brandsteder (presentator)

Seizoen 10, aflevering 1

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan