Durven falen

Deel
TIP
Canvas|

Documentairereeks (2018) waarin twaalf ondernemers getuigen over hun mislukkingen, maar vooral ook over de manier waarop ze de draad weer konden oppikken
(2018, BEL, 35 min)

HD

Ooit viel er nog veel geld te verdienen met textiel en boeken, maar vandaag vergt dat veel innovatie en creativiteit. Jacques Delfosse stapte in de textielzaak van zijn vader toen het tij aan het keren was. Sylvia's man is een boekenliefhebber, en zij een geboren onderneemster. Samen begonnen ze vol overgave aan hun project: Book in a Box. Amper maanden na de ontwikkeling stonden ze al te blinken op de boekenbeurs. Maar ze hadden de weerstand in de sector onderschat en toen een leverancier kopje onder ging, werden ze meegetrokken in de val

Waarom kijken?

Nieuwe, indringende docureeks waarin Lisbeth Imbo getuigenissen optekent van ondernemers die een tegenslag te verwerken kregen, overeind krabbelden en weer aan de slag gingen.

Sylvia en Jacques
Aflevering 1 van 6

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan