Classic Albums: The Beach Boys - Pet Sounds

Deel
TIP
DOCU
Canvas|

Britse muziekdocumentaire (BBC, 2016) van Martin R. Smith over het album 'Pet Sounds' van The Beach Boys, in een reeks over invloedrijke pop- en rockalbums
(2016, GBR, 60 min)

HHD

Brian Wilson en de overlevende leden van The Beach Boys, (Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks) vertellen over het proces van het schrijven en opnemen van het legendarische album 'Pet Sounds'. Een album dat is uitgeroepen tot één van de invloedrijkste albums aller tijden. Met exclusieve interviews en zeldzame beeldmateriaal van de opnamesessies.

Waarom kijken?

Speciale aflevering van 'Classic Albums' naar aanleiding van het 50-jarige jubileum van 'Pet Sounds'. Volgens onder anderen (pdw) en Paul McCartney de beste popplaat aller tijden. Het iconische album uit de koker van Brian Wilson herbergt onslijtbare klassiekers zoals 'Wouldn't It Be Nice', 'Sloop John B' en 'God Only Knows'.

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan