Tv-review: 'Tegen de sterren op' op Vtm

, door ()

sterren

Al twee seizoenen lang kluiten drommen bekende Vlamingen elke donderdag bijeen om nagelbijtend en met de moed in de schoenen de tv aan te zetten. ‘Tegen de sterren op’ heet de reden, het felbejubelde vtm-vehikel dat donderdag aan zijn derde reeks begon. Zolang er BV’s zijn, zullen er ook altijd mensen zijn die hen vrolijk in de zeik zetten.

Dé drijvende kracht in ‘Tegen de sterren op’, zo merkten we al snel, blijkt steeds meer Guga Baúl, de man wiens artiestennaam een eigen artiestennaam verdient . Zijn Jan Becaus vermeldden we al, zijn Rob Vanoudenhoven was er anders ook akelig dichtbij. Gelukkig moet hij niet alleen dragen. Zo blijven ons ook bij: Chris Van Espens versie van de interim-Belg Ray Cokes en Ivan Pecniks Jeremy ‘Top Gear’ Clarkson. Al vinden we de beste parodie op een autoprogramma eigenlijk nog altijd ‘Top Gear’ zélf.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan