TV-review: 'Beste vrienden' op Eén

, door ()

beste vrienden

‘Een queeste’, bleef Thomas Vanderveken ‘Beste vrienden’ almaar noemen. Alsof de deelnemers aan het eind van het programma een of andere heilige graal zouden bemachtigen, of misschien zelfs een slechtgeluimde draak zouden moeten bekampen om een kist goud. Liefst zo’n vuurspuwende, want als het met uw belastinggeld is, kan het naar verluidt niet op daar aan de Reyerslaan.

Niets van dat, natuurlijk, want het concept van ‘Beste vrienden’ is nagenoeg onaangeroerd gelaten: twee paar bevriende Bekende Vlegels trekken naar een zekere buitenlandse bestemming, waar ze de kracht van elkaars vriendschap zullen testen aan de hand van leuke proeven die weggelopen lijken uit het dichtstbijzijnde scoutslokaal.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan