Tv-review: 'The Valleys' op MTV

, door ()

the valleys

'I'm gonna go crazy psycho nuts!', gilt een opgewonden standje over de begintune. En: 'Ik word de Beyoncé van Cardiff!' Wat daarna volgt, is één langgerekte videoclip vol kronkelende lichamen, feestjes, drank, ruziemaken, seks en praten over seks. Hand op het hart: na vijftig minuten gebral hebben wij nog altijd geen idee waar 'The Valleys' over gaat, en we hebben het ook niet gegoogled. We bedoelen maar: dit soort beelden heeft zelfs geen uitleg nodig. Ain't no verhaallijn to it.

'Kom terug, Gringo en Siska!'

Een hoop opgetutte malloten hokt samen in een Big Brotherachtig interieur – inclusief nachtelijke zwart-witbeelden van kronkelende, witte donsdekens – en sukkelt van het ene feestje naar het andere, onderwijl de soundbites nabeuzelend die de regisseur hen zoëven voor de twintigste keer heeft ingefluisterd. 'Mijn tepels zijn zo hard dat je er een caravan mee kan trekken!' 'Mijn broek is zeiknat en als ik schaamhaar had gehad, was dat ook nat geweest!'

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan