Magazine: Dieren in nesten

, door (vvp)

2
dieren

Wat dat dan wel moge zijn? Simpel: Steven en Rein stappen aan de barrage van Nisramont, in het hartje van de Ardennen, in hun kano en varen van daaruit heel België door, tot in Nieuwpoort. Onderweg speuren ze naarstig naar flora en fauna, en genieten ze van een maandje betaalde vakantie.

Steven Coppens «'t Is een fantastisch avontuur geweest. Omdat mijn zoon van de partij was – wie krijgt de kans om zo lang met zijn kind op trektocht te gaan? Het was echt een uitgelezen kans was om hem wat te leren over de natuur. Ik vind dat heel belangrijk: zonder de natuur zijn we immers niks. Tegelijkertijd was het een ontdekkingstocht, om te zien wat voor beestjes er zoal in België zitten, en hoe het met het milieu gesteld is.»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan