30 hoog

, door (fvd)

17455_30_hoog-frenk.jpg

FRÉNK VAN DER LINDEN «Ik wilde het deze keer niet al te uitgebreid hebben over het werk van mijn interviewees; daar kom je zo al genoeg over te weten. Waar ik een vinger achter wilde krijgen, is hoe die vrouwen worstelen om hun carrière te combineren met een goed liefdesleven. Je merkt dat dat een thema is waar vrouwen vreselijk mee zitten, en tot mijn verbazing wilden ze er ook heel openhartig over praten.

»Vreemd trouwens: er zijn weinig tot geen diepte-interviews met vrouwen op televisie. Jeroen Pauw zei een tijdje terug in het Algemeen Dagblad dat dat komt omdat vrouwen over het algemeen gewoon minder interessant zijn dan mannen. Een mening die ik níét deel. Ze hebben dikwijls net een veel rijker gevoelsleven dan jij en ik, en vaak hebben ze ook meer moed om erover te vertellen.»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan