Sport: UEFA Champions League: Zulte Waregem-PSV

, door (tvs)

zulte

De knik van Grün in de WK-kwalificatiematch in 1985, de streep van Albert tussen de O-benen van Jan Wouters op het WK 1994, de buffelstoot van Sinan Bolat in de 95ste minuut tegen AZ in de Champions League van 2009. Op woensdag 7 augustus speelt de Belgische fusieclub Zulte Waregem tegen de Nederlandse lampenclub PSV de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League. Essevee vs. PSV: als kapitein Davy ‘kleine f’ De fauw de traditie respecteert, dan zal hij op een dramatisch moment in de wedstrijd scoren. Waarom niet met een retro vanop de middellijn?

DAVY DE FAUW (lacht) «Als we de statistieken willen eerbiedigen, dan moeten we inderdaad winnen. We gaan sowieso uit van onze eigen sterkte, maar ik hoop eerst en vooral dat het een mooie wedstrijd wordt voor onze supporters.»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan