Culinair: Dagelijkse Kust

, door (vvp)

dagelijkse kost

Vanaf vandaag trekt Vlaanderens aaibaarste chef twee weken richting Belgische kust, naar Knokke-Heist, om u daar in een caravan aan enkele smakelijke receptjes te helpen. En voor de gelegenheid werd ‘Dagelijkse kost’ omgedoopt tot – ha! – ‘Dagelijkse kust’.

Bart Sap (eindredacteur) «Jeroen gebruikt alleen wat je in een klassieke caravan aantreft; er is geen royaal ingerichte keuken, alleen apparatuur waarmee je ook buiten kan koken, zoals een gasvuurtje – we verwachten tenslotte een fijn weertje. Hij kookt zoals je dat op kamp doet, al zijn alle gerechten ook geschikt om thuis op een weekdag te bereiden.»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De website van Humo maakt gebruik van cookies.   Meer info   Deze melding niet meer weergeven