CULINAIR: Smakelijk!

, door (nj)

ph

Piet Huysentruyt « Ik vind eigenlijk niet dat de kijkcijfers zo tegenvallen. In de achttien jaar dat de zender bestaat, heeft VT4 – nu VIER – nooit een eigen programma uitgezonden om vijf voor zes: er stond daar altijd een serietje geprogrammeerd dat het met vijftig- à zestigduizend kijkers moest stellen. ‘Smakelijk!’ heeft al een piek gehad van 150.000 kijkers: da’s toch niet mis gescoord, denk ik dan. En de eerste aflevering van ‘Chez Piet’ haalde zelfs 200.000 kijkers, met vijftien procent in de doelgroep: dat is gewoon zeer goed. Oké, ik geef toe dat ik geen kijkcijferrecords breek. Maar vergeet niet dat ik nu op een andere zender zit, en dat de mensen me nog een beetje moeten vinden. Ik heb altijd gezegd dat ik nog één keer wil knallen, en dat zal ik doen ook. Geef me nog wat tijd.»

'Ik wil nog één keer knallen, en dat zal ik doen ook'

HUMO De kijker zal er misschien nog aan moeten wennen dat je je ineens als een soort gezondheidsgoeroe profileert.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan