Filmpremières: Mr. Nobody / Olympus Has Fallen / Monsieur Lazhar / The Hobbit: An Unexpected Journey

, door (chv)

Filmpremières:

'Van links naar rechts op de foto hierboven: Gerard Butler in 'Olympus Has Fallen', Martin Freeman in 'The Hobbit: An Unexpected Journey', Fellag in 'Monsieur Lazhar' en Jared Leto in 'Mr. Nobody''

Nemo (Jared Leto met minstens drie verschillende haartooien) moet een even hartverscheurende keuze maken in ‘Mr. Nobody’ (VTM, 23.40): blijft hij bij zijn vader, of stapt hij de trein op met moederlief? Die keuze zal logischerwijs de rest van zijn leven beïnvloeden, en in de film beleeft Nemo gewoon alle mogelijke opties die butterfly effect-gewijs uit die ene beslissing kunnen voortkomen. Alleen kijken als u al een beetje bent bekomen van een ongetwijfeld lastige werkweek – het was 1 september voor iedereen – en uw brein een ingewikkelde, zij het door de Belg Jaco Van Dormael prachtig in beeld gebrachte film aankan.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan