Serie: Jordskott

, door (pb)

Serie: Jordskott

'Eva Thörnblad, mijn personage, is niet enkel een vechter, maar ook een kwetsbare vrouw.' Moa Gammel

De gecompliceerde politievrouw Eva Thörnblad keert na de dood van haar vader terug naar haar roots, het prachtige en geheimzinnige landgoed Silverhöjd, gelegen in een dicht sparrenwoud waar nauwelijks zonlicht doordringt. Op diezelfde plek is onlangs een jongetje spoorloos verdwenen, de 9-jarige Anton. De vermissingszaak vertoont sterke overeenkomsten met de verdwijning van Eva’s dochter Josefine aan de oever van een meer, nu zeven jaar geleden. Eva gelooft dat Anton door dezelfde man is meegenomen en raakt helemaal geobsedeerd door de zaak. Haar rol wordt gespeeld door de Zweedse filmactrice Moa Gammel, die met deze (onlangs nog met de prestigieuze Zweedse Kristallenprijs onderscheiden) reeks voor het eerst de overstap naar de televisie waagt. Wedden dat u na vanavond niet meer alleen het bos in durft?

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan