De complexen van Dorien Leyers: 'Ik heb meermaals hardop zitten huilen'

, door (nj)

Complex 1200

Dorien Leyers «De netmanager van VIJF zei me ten tijde van ‘Vier handen op één buik’ al dat zij me heel sterk en empathisch vond: ’t is dus ook weer niet helemaal verrassend dat ik nu ‘Complex’ mag presenteren. Het onderwerp gaat me ook aan het hart: we stellen in totaal twintig mensen centraal die allemaal zware complexen hebben over hun uiterlijk, en die van de zender een plastische ingreep mogen ondergaan in een kliniek in Brugge. Ik volg hen vóór, tijdens en na de operatie, en ben zo’n beetje hun vertrouwenspersoon. Dat schept al snel een band, wat het op sommige momenten emotioneel best zwaar maakt: in de auto op weg naar huis heb ik meermaals echt hardop zitten huilen. Het gaat hier om echte mensen, hè? ’t Is geen fictie.»

HUMO Gaan jullie met ‘Complex’ niet tegen de heersende trend in? De hype van het moment is het aanvaarden of zelfs het vieren van imperfecties.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan