Sven De Ridder: 'Paranormale verschijnselen? Ik ben een believer!'

, door (sw)

sven de ridder 1200
één| Bekijk programma-info »

Haunted Halloween - Arenberg, dinsdag 31 oktober

HUMO Wat staat er op het programma?

Sven De Ridder «Leen Dendievel en Brik Van Dyck spelen een paar sketches rond Halloween, Alex Agnew doet stand-up en Tom Bibo brengt een horrorgoochelact. Jan Verheyen is van de partij met een best of – of beter: worst of – van zijn legendarische Nacht van de Wansmaak. En Tania Kloek komt vertellen over iets strafs dat ze ooit heeft meegemaakt. Ik kan je verzekeren: dat is een verhaal waarvan het haar op je armen overeind komt. Verder komen enkele leden van de organisatie Ghost Seekers, die paranormale verschijnselen onderzoekt, spreken over zaken die ze hebben behandeld. Ik heb zelf ooit hun hulp ingeroepen voor een onverklaarbaar fenomeen. Daarvan zullen we het resultaat laten zien en horen.»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan