Kies uw Humo-abonnement

meest gekozen

Humo

2,50 per week
38% KORTING
Welkomsttarief

Veelgestelde vragen

Na afloop van de gekozen looptijd loopt uw abonnement vanzelf verder voor onbepaalde duur aan het standaardtarief, tenzij anders vermeld. Vanaf dan is uw abonnement op elk ogenblik opzegbaar door te bellen naar onze lezersservice (02 454 29 12 - tijdens de kantooruren). Zeg uw abonnement minimaal 2 weken (1 week bij een digitaal abonnement) voor de start van de volgende looptijd (van uw betaling) op. Zo kunnen wij uw abonnement tijdig stopzetten

De digitale Humo kan u op verschillende manieren lezen. Er is de vertrouwde weergave van het papieren blad, deze kan u raadplegen via de site of via de app. Meer informatie over het digitale magazine kan u hier vinden. De nieuwste editie is elke dinsdag vanaf 5u beschikbaar.

Daarnaast vindt u dezelfde artikels in een aan uw telefoon aangepaste vormgeving. Die biedt voortaan de mooiste Humo: de prettige bladspiegel en de heldere navigatie garanderen het ultieme leescomfort, en video en animatie verrijken de artikelen.

In onze app vindt u bovenop de wekelijkse Humo ook nog een handige tv-gids, de volledigste streaminggids en dagelijks extra artikelen en recensies. U krijgt de programmatie van de reguliere zenders geduid met tips, interviewtjes en reviews, en u wordt wegwijs gemaakt in het immense aanbod van Netflix en andere streamingplatforms via besprekingen, nieuws en ieder algoritme verpletterende tips per genre. Meer dan ooit tevoren kunt u eindeloos ronddwalen in de wereld van Humo, en u laten gidsen naar de beste boeken, platen en films, om te genieten van al wat goed, geestig en ontroerend is. Ook kunt u voortaan vaker video’s bekijken en podcasts beluisteren, en krijgt u in de sectie ‘Humo’s Diamond Docs’ eens per maand een spraakmakende documentaire cadeau. 


Download hier de apps in de Google Play store.

Download hier de apps in de Apple store.

Surf naar de klantendienst of contacteer ons telefonisch op 02 454 29 12 van maandag tot vrijdag van 8 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur.