Boekenbeurs 2007

Deel
15386_graphicnovel.jpg

 

 

 

Graphic Novel-dag - donderdag 8 november

Donderdag 8 november is het Graphic Novel-dag op de Boekenbeurs. In de Boekenbijlage in Humo 3503 vindt u een interview met Judith Vanistendael, de tekenende dochter van Geert. Behalve Judith Vanistendael treden onder anderen Dick Matena, Willy Linthout en Marjane Satrapi op. Friedl' Lesage en Frieda Van Wijck modereren, Humo chaperonneert.

 

 

Poetry Hacking 2008

Ga creatief aan de slag met enkele moderne gedichten voorgelezen door Marcel Vanthilt en Kristien Hemmerechts: plak foto's, tekeningen of geluid bij bestaande tekst, maak er een Flash-filmpje mee of verwerk één en ander in een beeldcompositie.

Bekijk de trailer en u weet meteen wat u te doen staat

 

 

Radio Olympique

Tegen sluitingstijd sluipen er elke avond vier rare types de boekenbeurs binnen. Ze werden ontmaskerd als Tom Dewispelaere, Geert Van Rampelberg, Stijn Van Opstal en Ben Segers, samen Olympique Dramatique en vooral bekend van 'De Parelvissers'. Elke avond brengen zij live vanuit Antwerp Expo Radio Olympique, nog tot 11 november vanaf 18 u. Live te beluisteren via Boekenbeurs Radio.

 

 

BoekenbeursTV

Op boekenbeurs.tv vind je exclusieve achter-de-schermen-reportages (de dansjes en vooral veel paniek in de studio), interviews met auteurs en andere boekenmakers (van Anthony Horowitz en Bob Van laerhoven tot Showbizz Bart!) en een blik op het literair geweld in de geannimeerde zalen (o.a. de grote Herman Brusselmansquiz).

 

 

Gouden Bladwijzer - uitreiking op donderdag 1 november

Godverdomme, wie we hier hebben: Dimmetrieken, zie! Vorig jaar moest 'De helaasheid der dingen' nog 'De schaduw van de wind' van Carlos Ruiz Zafón laten voorgaan, dit jaar liet de in glazen boterhammen en familiale malheuren gedrenkte kroniek van Dimitri Verhulst de concurrentie vér achterwege en pakt het de Gouden Bladwijzer 2007. Humo sprak met Dimitri Verhulst in Humo 3505.

 

 

Humo's Boekenbijlage

In Humo's onvolprezen Boekenbijlage, middenin Humo 3503, vindt u het allereerste interview van Kristien Hemmerechts en Bart Castelein als man en vrouw, het antwoord van 20 topschrijvers op de vraag 'Wat is uw grote angst', een exclusieve voorpublicatie uit 'Oud Stof' van Jeroen Brouwers, en veel meer.

 

 

Humo 3503 23/10/2007

Dit artikel verscheen in:

HUMO van dinsdag 23 oktober 2007

Lees alle reportages

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan