Jennifer Aniston wordt 40

, door (svo)

Deel
16752_Aniston-GQ-screenshot-186.jpg

Tijd voor enkele videofragmenten...

 

Aniston bij Letterman

De ex van Brad Pitt komt aan talkshowpresentator David Letterman tekst en uitleg geven bij haar ophefmakende naaktfoto's in het blad GQ.

Bloopers uit 'Friends'

Na korte verschijningen in 'Ferris Bueller' (1990) en 'The Edge' (1992) betekende de populaire serie 'Friends' in 1994 haar grote doorbraak.

Jennifer Aniston: videofragmenten (2)

Videoclip: 'I Want to Be in Love'

Dat ze te zien is in de clip van 'I'll Be There For You', het nummer van The Rembrandts dat als openingstune van 'Friends' diende, had u ongetwijfeld wel verwacht. En dat ze in de clip van 'Walls' van Tom Petty and the Heartbreakers zit zal u evenmin verbazen - als u tenminste weet dat dat nummer opgenomen werd voor de soundtrack van haar film 'She's the One'. Maar wist u ook dat ze een rol speelde in de clip van Melissa Etheridges nummer 'I Want to Be in Love'?

 

Reclamespot L'Oréal

Voor een reclamedeal met L'Oréal kreeg Aniston naar verluidt een indrukwekkende tien miljoen dollar toegestopt. In deze reclamespot voor Ellnet hairspray toont ze dat ze het waard is.

 

Cameo in Courtney Cox' nieuwe serie 'Dirt'

In 'Dirt' speelt Courteney Cox - de ietwat kuiszieke Monica Geller in 'Friends' - de rol van Lucy Spiller, de gehaaide hoofdredactrice van een roddelblad. Om de seizoensfinale van dat programma was in de VS heel wat te doen, want daarin kust Cox met oude bekende Jennifer Aniston. Much ado about nothing? Check het vooral zelf!

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: