Humo's Gouden Aap: word Humo-dichter!

Deel
18751_Gouden-Aap-186.jpg

 

 

Wat kunt u winnen?

  • een nagelnieuwe mini-laptop en een pakket met de mooiste Vlaamse dichtbundels
  • het winnende gedicht wordt gepubliceerd in Humo, afgedrukt op een fraaie poster én ingelezen en verfilmd door Wim Helsen en op humo.be gezet
  • de winnaar zal bij gelegenheid enkele schrijfopdrachten krijgen van Humo

Wat moet u doen om deel te nemen?

  • u schrijft één gedicht over Kabouter Wesley van maximaal 10 regels en één gedicht over een recente gebeurtenis in het nieuws, eveneens van maximaal 10 regels
  • u stuurt ons die via mail naar goudenaap@humo.be
  • u vermeldt in die mail uw naam, uw achternaam, uw leeftijd, uw adres, uw telefoonnummer en u schrijft een beknopte bio
  • u doet dit alles vóór woensdag 14 oktober 2009, middernacht.

Wat daarna?

Onze jury van kenners maakt een selectie voor de tweede ronde. Die finalisten krijgen een extra opdracht en daaruit wordt de winnaar gekozen. Hem of haar wacht eeuwige roem en glorie en een prijzenpakket waar velen slechts van kunnen dromen.

Succes!

Reglement Humo's Gouden Aap - Word Humo-dichter

1. Sanoma Magazines Belgium en Humo kunnen te allen tijde het reglement van deze wedstrijd veranderen in het belang van het verloop van de wedstrijd.
2. Deelnemers moeten jonger zijn dan 30 jaar op het moment van deelname.
3. Deelnemers dienen in België te wonen.
4. Enkel inzendingen in het Nederlands zijn toegestaan.
5. Inschrijven voor Humo's Gouden Aap kan enkel door 2 gedichten op te sturen, elk maximum 10 regels lang. Voor één daarvan is het onderwerp vrij te kiezen, zolang het actualiteitsgebonden is. Het tweede dient de opdracht te volgen, in dit geval het hoofdthema 'Kabouter Wesley'.
6. Deelnemers dienen hun eerste twee gedichten in te zenden tussen 28-09-2009 en 14-10-2009, uitsluitend via mail naar goudenaap@humo.be.
7. Uit alle inzendingen stelt een jury (die wordt samengesteld door Sanoma Magazines Belgium en Humo) een shortlist samen van maximaal 15 deelnemers, die dan deelnemen aan de tweede ronde.
8. Daaruit wordt op dezelfde manier een winnaar gekozen door een jury (die wordt samengesteld door Sanoma Magazines Belgium en Humo). Er zal ook online een publieke voting plaatsvinden om de winnaar van de publieksprijs te bepalen.
9. Dit reglement werkt aanvullend bij het standaard wedstrijdreglement van Sanoma Magazines Belgium.

Door deelname aan de wedstrijd geeft de deelnemer aan Sanoma Magazines Belgium en Humo de toestemming op reproductie en gebruik zonder voorwaarden, op alle dragers en zonder limieten.
Door deelname vrijwaart de deelnemer Sanoma Magazines Belgium en Humo van elke aansprakelijkheid of vorderingen die het gevolg zijn van de inzending of deelname.
De deelnemer garandeert door deelname dat het ingezonden werk door hem/haar zelf gecreëerd is en geen plagiaat bevat.
Door deelname verklaart de deelnemer zich akkoord met het reglement.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: