Ontwaken naast Jay en Bey

, door (fdb)

60

Het echtpaar Jayoncé trekt op tournee en iedereen weet wat dat betekent: naaktfoto’s. Naaktfoto’s en een potentieel verjaardagscadeau voor elke vreemde nonkel op aarde. De twee supersterren zijn nog steeds Crazy In Love en tonen dat uitvoerig in een op één of andere manier ‘bijbehorend’ fotoboek. Dat twerkt lekker weg op zo’n optreden. Rustig een boek doorbladerend, zo heeft Slayer zijn publiek naar het schijnt ook het liefst.

Maar goed nieuws voor alle Single Ladies die het tegenwoordig nog niet warm genoeg hebben, want ook Jay Z doet gretig mee. De man die nooit helemaal herstelde van die keer dat hij voor een weddenschap een wespennest binnendeed, gooit alle ‘bling’ van zich af en dat roept vragen op zoals daar zijn: heeft iemand ooit Jay Z bloot willen zien?

#TSRBaeWatch: #TheCarters enjoying that good cuddle weather 🍰👀 (Swipe)

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Jay Z ziet eruit alsof hij grote tepels heeft. 99 problems, maar niets bij de hand hebben om zijn glas op te zetten ain’t one. Het feit dat ’s mans spenen niet te zien zijn op de foto’s bevestigt dat vermoeden niet noodzakelijk, maar weerlegt het evenmin. 

De kiekjes roepen een lieflijk zondagochtendgevoel op. Wakker worden ten huize Bey Z. Een hedendaags ‘Déjeuner sur l’herbs’: hij geniet van wat fijne rookwaren, zij van een emfyseem, een zorgvuldig nonchalant gekapte haardos en zowaar een gazet, een zo mogelijk nog knapper staaltje fotoshoppen dan de houding waarin ze dat doet. Ochtendgymnastiek in G mineur. Nog snel even de kont fotogeniek naar de vent met de Nikon op het veldbedje draaien voor het ontbijt.

Geen nood, ‘The Jiggaman’ zorgt voor de pannenkoeken.

I'm SHOOK....

A post shared by Beyoncé Giselle Knowles Carter (@beybsasha) on

Een goede liveshow volstaat al lang niet meer voor een geslaagde tournee. Het fotoboek geldt als een cadeautje voor de fans, een uitvoerig georchestreerde blik achter de schermen van het Afro-Amerikaanse koningshuis. En meer stof voor de pers dan in Beyoncé’s voor. Qua rendement per vierkante centimeter kan dat tellen.

Toch oppassen met dit soort promotiestunts, want De Kreuners gaan deze zomer ook op tournee en er is niet genoeg Motilium voor iedereen.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: