Vondelpark - Seabed

, door ()

1
vondelpark

Ooit was Ooit was Lewis Rainsbury, de spelverdeler bij Vondelpark, degene die laptop en synths oppakte om samen met Mount Kimbie en Jamie Woon het geluid van de postdubstep af te bakenen. Vervlogen tijden, ja, maar koestert u 'Seabed' vooral tot in de eeuwigheid: omwille van het swingende ‘California Analog Dream’ bijvoorbeeld, geschikt om urenlang te dromen over onbereikbare liefde, of ‘Dracula’, de soundtrack bij een zwoele paringsdans die we liever zélf hadden geleid.

Geen idee overigens wat Rainsbury mompelt in het wiegende ‘Quest’, maar zijn weemoedige klanken ademen goeie seks. Een prachtnummer waarin sprankelende elektronica en kille gitaren – denk: James Blake tegenover DIIV – gezellig samen in bad gaan. Nog meer goeds: ‘Always Forever’, spek voor de bek van Drake, en ‘Blue Again’, een flirt tussen tintelende beats en een zweverige bas, dat hier al een tijdje op endless repeat staat.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan