Kom naar de voorrondes van Humo's Comedy Cup 2014!

16
comedy cup

Voor de eerste bakken moet u deze vrijdag in Hasselt zijn, waar de eerste van vijf voorrondes zijn feestelijke beslag vindt. Eén comedian zal tijdens zo’n voorronde zijn of haar eerste voorzichtige stappen richting onsterfelijkheid zetten, om in de finale uiteindelijk gekroond te worden als de opvolger van William Boeva, én als grappigste mens die wij recentelijk nog tegen het lijf gelopen zijn – no offense Geert Bourgeois, we kenden die van die twee apen in bad gewoon al.

De regels: om 20 uur wordt de eerste mop getapt, elke kandidaat krijgt vijf minuten om onze dramatisch laaghangende mondhoeken de hoogte in te jagen, ceremoniemeesters van dienst zijn afwisselend Sven De Leijer en Bas Birker, en ja: uw aanwezigheid is verplicht. Lolbroek.

Data voorrondes:

Vrijdag 17/10: De Witte Non - Bonnefantenstraat 26 - Hasselt

Woensdag 22/10: Café The Joker - Kleine Markt 16 - Antwerpen

Vrijdag 24/10: De Trukendoos - Stasegemdorp 96 - Harelbeke

Zaterdag 25/10: Barcode - Muntstraat 22 - Leuven

Dinsdag 28/10: Charlatan - Vlasmarkt 6 - Gent

Daaruit worden er maximaal acht geselecteerd voor de tweede ronde in de Minard in Gent, op 18 november – die acht krijgen trouwens ook een masterclass van Alex Agnew. De drie finalisten komen hun kunstje op 10 december nog ’s overdoen in de Antwerpse Arenberg. 

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: