'Weg met Humo': een gratis ticket bij elke Humo

766


25 april bij Humo

Gratis ticket Technopolis
Een cadeau van 16 euro

Wil je in de lucht fietsen, experimenteren in een écht laboratorium, in virtual reality de Grand Canyon trotseren of zelf een vliegtuig aan de grond zetten? Er is maar één plaats waar jong en oud dat allemaal in één dag kan doen: Technopolis, het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie.

In Technopolis heb je zovéél omhanden! Trotseer de Grand Canyon in virtual reality, zet eigenhandig een vliegtuig aan de grond en fiets in de lucht! Je hebt je handen meer dan vol tijdens onze spectaculaire shows, met leuke wetenschappelijke experimenten in het Lab en met coole demo’s waar je haren van overeind gaan staan!
Steek je handen uit de mouwen in ons Atelier, waar elke dag wel iets anders te beleven valt. Kom een robot programmeren, ga aan de slag met vernuftige lasertechnieken of zie een 3D-printer aan het werk!
En, beginnen je handen al te jeuken?


2 mei bij Humo

Gratis ticket Bobbejaanland
Een cadeau van 35 euro

Oefen alvast je oooh’s en je aaah’s, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in ‘t plezantste land.

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Realityachtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? Tijd voor een rustpauze! Stap in ons legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over ’t plezantste land.

Humo 3998/16 18/04/2017

Dit artikel verscheen in:

HUMO van dinsdag 18 april 2017

Lees alle reportages

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: