Deze week: Humo's gratis bioscoopticket voor 'The Avengers'!

, door (kst)

169
av

WIN EEN iPad 2! Koop Humo en doe hier mee aan de wedstrijd»

In 'The Avengers' strijden de ultieme Marvel-superhelden samen tegen het kwaad! Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow bundelen hun krachten om de wereld te redden van de ondergang. Als jij er zélf niet extatisch van wordt, roep die namen dan maar eens naar jouw tienjarige neefje. Die graait Humo's gratis ticket zo uit je hand!

'The Avengers' met o.a. Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson en Mark Ruffalo, in de bioscoop vanaf 25 april 2012.

 

Lees hier de filmbespreking (es) »

Bekijk de trailer van 'The Avengers'.


*Actievoorwaarden:
Het bioscoopticket voor de film ‘The Avengers’ (vanaf 25 april in de bioscoop) is geldig van 2 tot en met 29 mei 2012 in alle bioscopen in België waar de film wordt gespeeld. Het ticket is geldig voor de 2D- en de 3D-versie en is in te ruilen aan de kassa. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen. Kopiëen van de kaart worden niet aanvaard. Maximum één gratis ticket per gezin in combinatie met minimum één betalend ticket per gezin. Dit ticket biedt geen mogelijkheid tot reservatie. Aanbod beperkt volgens capaciteit van elk bioscoopcomplex, vol is vol.


Bent u Humo-abonnee?

Het gratis bioscoopticket zit bij uw Humo van 30 april 2012.

Nabestellingen?

Dit ticket is niet nabestelbaar! Op is op.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: