Jumanji: Welcome to the Jungle

, door ()

Deel
jumanji1200

Na de verschrikkelijke film met Robin Williams uit 1995 en de animatiereeks uit 1996 probeert Hollywood de Jumanji-franchise – ontkiemd uit het gelijknamige fantasyboek van Chris Van Allsburg – een nieuwe boost te geven met deze avonturenprent die werd geregisseerd door Jake Kasdan. De pitch: vier jongeren worden in een computergame gezogen, alwaar ze dienen af te rekenen met wilde nijlpaarden en booswichten op motorfietsen. De grap is dat de tieners in de game een gedaanteverwisseling ondergaan: zo krijgt de trezebees van ’t groepje de bierbuik van Jack Black, en de nerd de bicepsen van Dwayne Johnson. Op de actietaferelen en de speciale effecten staat geen maat, maar af en toe drijft er doorheen de teringherrie een goofy gevoel voor humor naar boven: en dan denken wij vooral aan Johnson die ondanks zijn indrukwekkende spieren de tics en de maniertjes van een verlegen puber blijft behouden. Geen debacle, maar als puntje bij paaltje komt, spelen wij toch liever Yahtzee.

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan