Steak Number Eight in Seattle (deel 6: feestje!)

, door (godb)

3
21608_steak8-sneeuw.jpg

Seattle, 11/1 en 12/1

Het is vandaag berekoud in Seattle, en in korte tijd valt er ook nog eens een dik pak sneeuw: geen weer om uit te gaan, dus bouwt Steak maar een rijkelijk van drank voorzien feestje in het motel.

Trampolinespringen op het bed (Brent Vanneste wint, zij het bijna ten koste van een schedelbreuk, want hij komt keihard met zijn hoofd tegen het plafond terecht, en dat blijkt niet mee te geven), Jackie Chan-karatekicks demonstreren (Cis wint), een groot sneeuwballengevecht (Mario Goossens wint), een wedstrijd extreem vettige filmpjes zoeken op internet (drummer Joris Casier wint met een filmpje waarvan we u de details zullen besparen - het zijn overigens ALTIJD drummers die dit soort wedstrijden winnen), en los door alle herrie, getier, gebrul en gelach heen slapen (bassist Jesse wint).

We zijn niet de enige motelgasten die vannacht veel lawaai maken. Rond twee uur 's nachts komen twee politiepatrouilles de parking van het hotel opgedraaid, want twee jonge vrouwen stonden iets te luid van hun neus te maken. Hoertjes? Junks? Ruzie over een vent? Het is niet meteen duidelijk wat hun probleem is.

Zodra de flikken weer verdwenen zijn, gaat in Steak-headquarters het feest gewoon weer op volle toeren door, tot 's ochtends vroeg: het is rond acht uur (!) als de laatste feestgangers hun bed opzoeken, of wat daarvan overblijft. Enfin, als onze blog morgen iets later verschijnt, weet u dus hoe dat komt. Tot dan!

 

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: