De andere kant: op zoek naar de man in Roos Van Acker

Deel
13657_roos_van_acker_artikelpagina.jpg

Wij zijn het niet, kunnen we u met de hand op het hart zeggen, want wij zaten gewoon voor haar, met een bandrecordertje, een begrijpende, professionele blik en een hoop vragen. De Andere Kant van Roos Van Acker!

ROOS VAN ACKER « Ik weet ook niet waarom, maar ik zeg nogal vaak dat ik een halve vent ben. Ook tegen mezelf: als ik zenuwachtig ben of het lastig heb, ga ik voor de spiegel staan, klop mezelf op de borst en zeg: 'Who's the man!?' Dat helpt. Ik laat - om maar eens iets mannelijks te zeggen - ook graag scheten. Ik vind het echt leuk om met mijn vriend in de zetel een om-het-luidst-wedstrijdje te houden. 't Maakt het competitiebeest in me wakker: de laatste tijd doet hij het iets beter en ik krijg het gevoel dat ik daar dringend iets tegenover moet zetten.

» Toen we vorig jaar in Tibet zaten voor 'Peking Express' heeft een van onze klankmannen een scheet gelaten van 25 seconden lang. Dat weet ik nog goed, want we hebben het getimed. We zaten toen op 5000 meter; door die hoogte zwelt je buik helemaal op en daar moet je enorm van knallen. Zoiets vind ik plezant. Is dat een mannelijk trekje of is mijn anale fase nog niet helemaal uitgedoofd?»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: